Evolúciós Forradalom

Evolúciós ForradalomMi az Evolúciós Forradalom?

Nézd, ez valójában elég egyszerű. Ha te teljesen egyetértesz vele és számodra tökéletesen megfelelő az élet, ami ezen a bolygón most van, vagy úgy gondolod, hogy bár szomorú, de semmit nem tehetsz ellene, akkor ez nem neked való. Ha viszont úgy látod, hogy meg van benned az erő, hogy más elkötelezett emberekkel együtt dolgozva igazi változást hozz, akkor jó helyre jöttél.

De valamit már az elején tisztáznunk kell. Annak ellenére, hogy a ‘forradalom’ szó szerepel a nevünkben, nem támogatjuk az erőszak semmilyen formáját. Épp ellenkezőleg, a tervünk ennek pont az ellentéte. A célunk olyan társadalmi változást elérni, mely a spirituális ébredésen keresztül valósul meg azáltal, hogy erős együtt érzést ébreszt. Az emberiség történelmének legdrámaibb váltására hívunk, mely alapvető hiedelmeinkben következik be.

Ez nem egy új vallás elindításáról szól. Arról van szó, végre nagyon egyértelműen megfogalmazva, hogy LÉTEZIK közös alap, melyen minden vallás és a nem-hívők összegyűlhetnek az egész emberiség javára.

Ez egy az egyben a világ megváltoztatásáról szól.

Benne vagy?

www.EvolutionRevolution.net

Magyar facebook csoport: www.facebook.com/groups/1551353461770671

Globális Facebook csoport: www.facebook.com/groups/652468428111830/